Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Předávání Dobrého listu komory

Předávání Dobrého listu komory



Dne 24. června 2021 proběhlo na SOU a SOŠ SČMSD v Žatci slavnostní předávání Dobrých listů komory.

Dobrý list komory je prestižní dokument o nadstandardní schopnosti držitele v daném řemeslném oboru a profesní odbornosti pracovat a rozvíjet se. Je to pozitivní signál a komorová garance pro budoucího zaměstnavatele o řemeslně-odborných schopnostech a předpokládané užitečnosti držitele našeho dobrého listu pro jeho firmu, nebo živnost.

Ocenění byli studenti s nejlepšími studijními výsledky ze Středního odborného učiliště a Střední odborné školy SČMSD, Žatec, s. r. o.

Slavnostního předání DLK se z řad organizátorů a hostů zúčastnil za OHK Louny Ing. František Jochman, LLM., předseda OHK Louny, Mgr. Zdeňka Hamousová, starostka města Žatec. Dále se akce zúčastnili zástupci školy, ředitelka Středního odborného učiliště a Střední odborné školy SČMSD, Žatec, s. r. o. Mgr. et Mgr. Stanislava Sajdlová, pedagogové a rodiče oceněných studentů.

 

Seznam oceněných studentů:

 Absolventi školy:      

Střední odborné učiliště a Střední odborná škola SČMSD, Žatec, s. r. o.

 

29-51-H/01, Výrobce potravin                                         Jakub Štrobl

29-51-H/01, Výrobce potravin                                         Radek Nevyhoštěný

29-51-H/01, Výrobce potravin                                         Alfréd Černý

 

65-51-H/01, Kuchař – číšník                                            Štěpánka Heinzová

65-51-H/01, Kuchař – číšník                                            Josef Hodina

65-51-H/01, Kuchař – číšník                                            Anita Šidlofová

65-51-H/01, Kuchař – číšník                                            Linda Klocová

65-51-H/01, Kuchař – číšník                                            Štěpánka Říhová

 

64-41-L/01, Gastronomie                                                 Barbora Synková               

                   

Všem oceněmým moc gratulujeme!!!

DLK2.jpg